OTP Bank Romania scade dobanda la creditele de nevoi personale in lei la 14,05%, dobanda promotionala fiind valabila pana la data de 29 iunie 2012, informeaza, joi, banca.

Potrivit bancii, pana la sfarsitul lunii iunie, clientii pot beneficia de o dobanda promotionala de 14,05% si DAE de 14,99% la creditele de nevoi personale in lei, precum si de un termen de aprobare extrem de rapid, de numai 48 de ore. In plus, creditul are o dobanda fixa si nu are restrictii cu privire la utilizarea acestuia.

De exemplu, la un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 de lei, acordat pe o perioada de cinci ani, rata lunara este de 233 de lei si valoarea totala platibila este de 13.976 lei.

OTP Bank recomanda acest tip de credit clientilor care obtin venituri in lei. Acestia pot opta pentru un credit nou sau pentru refinantarea unor credite deja existente. Finantarile mai sunt caracterizate si de comision zero la deschiderea si administrarea cont curent, pe intreaga perioada de derulare a creditului, 0% comision lunar de administrare credit, 0% comision pentru schimbarea datei de scadenta a ratelor si fara comision de analiza dosar.

Suma maxima pentru creditare este de pana la 42.000 de lei. Clientii eligibili trebuie sa aiba maximum 65 de ani la data scadentei finale a creditului.

"OTP Bank se bucura de un flux monetar stabil, ceea ce ne permite sa stimulam si sa incurajam creditarea in lei. Astfel, am scazut din nou dobanda la creditul de nevoi personale in lei si am prelungit campania promotionala, pentru a ne ajuta si mai multi clienti sa isi indeplineasca orice nevoie ar avea, fara a-si face griji cu privire la fluctuatiile zilnice de curs valutar. Clientii beneficiaza, in continuare, de rate lunare fixe pe intreaga perioada de desfasurare a creditului si de sistemul de aprobare rapida, in numai 48 de ore", a declarat directorul general adjunct - retail, OTP Bank Romania, Gabor Ljubicic.