Posesorii de autoturisme marca Citroen, dar si cei care vor sa cumpere o astfel de marca, vor beneficia la achizitia asigurarilor auto de o serie de avantaje de la Generali, inclusiv de o reducere de 15% a politei CASCO.

Compania Generali Romania si Citroen au incheiat in acest sens un parteneriat exclusiv pentru a sprijini clientii Citroen in asigurarea autoturismelor.

In cadrul parteneriatului, societatea de asigurari va oferi o reducere de 15% pentru asigurarea CASCO si un discount de pana la 25% pentru polita RCA. Nivelul reducerii acordate la polita RCA se stabileste in functie de mai multe criterii: zona in care este condus autoturismul, varsta asiguratului, daca este parinte cu copil minor etc.

Alte avantaje de care pot beneficia asiguratii Casco Citroen sunt reparatii fara aplicarea fransizei (in cazul in care valoarea daunelor depaseste suma de 500 de euro) sau cu fransiza diminuata cu 50% (in cazul in care valoarea reparatiilor este mai mica de 500 de euro).

Totodata, posesorii de autoturisme care au deja polite CASCO si RCA achizitionate de la Generali, vor beneficia si de valabilitate extinsa a politei CASCO in toata Europa, pe perioada in care cele doua asigurari se suprapun.

In plus, acestia vor putea primi asistenta rutiera extinsa in Romania, precum si in strainatate, in intervalul in care asigurarea CASCO este valabila si in afara teritoriului Romaniei.

Asigurarea CITROËN CASCO de la Generali acopera o paleta larga de riscuri, respectiv avarii accidentale cauzate de ciocniri, loviri, furtul total sau partial al autovehiculului, incendii, trasnete, explozii, evenimente naturale, acte de vandalism si evenimente socio-politice, precum si pierderea sau furtul cheilor autoturismului

Oferta este valabila atat pentru clientii care achizitioneaza un autoturism nou marca Citroen, cat si pentru posesorii de autovehicule Citroen cu vechime de maxim 10 ani.