CODECS si Facultatea de Administraie si Afaceri din cadrul Universitatii din Bucuresti au semnat luni, 4 octombrie 2010, un protocol de colaborare care prevede promovarea reciproca a specialistilor celor doua institutii in programe de cercetare stiintifica din Romania si din strainatate. Parteneriatul dintre CODECS si FAA a fost incheiat pe o perioada de cinci ani, colaborarea urmand sa inceapa din anul universitar 2010 – 2011. 
 
De asemenea, colaborarea vizeaza si dezvoltarea de programe educationale comune de catre cei doi parteneri, printre altele, organizarea de proiecte stiintifice si stagii de practica, precum si valorificarea rezultatelor cercetarilor comune prin intermediul unor publicatii proprii. Mai mult decat atat, parteneriatul prevede participarea consultantilor CODECS la organizarea i desfasurarea cursurilor si seminariilor programului de master “Consultanta in Afaceri”.
 
Trainerii CODECS vor fi prezenti si in cadrul comisiilor de evaluare a masteranzilor, conform regulamentelor proprii ale celor doua institutii.