Treizeci de perchezitii au avut loc, duminica dimineata, in judetele Mehedinti, Cluj, Hunedoara, Timissi Arges, fiind vizat un grup infractional organizat, format din 34 de persoane, specializat in evaziune fiscalasi spalare de bani. Prejudiciul cauzat prin aceste activitati este de 20.000.000 de euro.
De asemenea, in urma perchezitiilor au fost ridicate mai multe arme, doua masini de lux si un seif. Bunurile au fost indisponibilizate la sediul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Mehedinti.
Potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatasi Terorism, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinti au facut 30 de perchezitii domiciliare - 13 in localitatea Strehaia, noua in judetul Hunedoara, patru in municipiul Cluj, trei in municipiul Timisoara si una in judetul Arges, in vederea destructurarii unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscalasi spalare de bani.