Luni, 1 noiembrie, Saptamana Financiara va ofera volumul 4 al cursului multimedia de invatare a limbii engleze, English Today. Acest volum incheie primul nivel de invatare al cursului, cel pentru incepatori. Urmeaza alte patru nivele de invatare: elementar (4 aparitii), intermediar 1 (4 aparitii), intermediar 2 (5 aparitii) si avansat (5 aparitii).
 
Succesul metodei de invatare a limbii engleze propuse de English Today este demonstrat epuizarea rapida a tirajului primelor volume, cat si de numarul mare de persoane inscrise la concursul organizat pe www.sfin.ro/englishtoday. In cele trei saptamani de la lansarea concursului, peste 4.000 de concurenti s-au inscris la  concurs. Dintre acestia, un numar de 180 de participanti au castigat deja premiile primelor etape saptamanale, constand in seturi “Enciclopedia Britanica” si „Ghidul orasului Londra”.
 
Oricine poate intra in cursa pentru marile premii, chiar si cei ce au ratat startul concursului din 11 octombrie. Acceseaza www.sfin.ro/englishtoday, inscrie-te la concurs cu codul de pe DVD si ai sansa sa pleci impreuna cu un prieten o saptamana la Londra si sa dai gratuit examenul Cambridge sau IELTS de la British Council. Daca nu ai norocul sa castigi marele premiu, tot ramai in cursa pentru Premiile GOLD si SILVER. In total, Saptamana Financiara acorda 1472 premii in doar 22 de saptamani.
 
Pentru cei care au ratat primele volume ale cursului English Today, solutia este achizitionarea abonamentului special English Today, adica un pachet de 22 de volume. La pretul promotional de 300 de lei primesti gratuit acasa toate volumele. Amanunte pe http://www.sfin.ro/site/72/abonamente_speciale_english_today.htm
 
ENGLISH TODAY va propune sa invatati rapid limba engleza intr-o maniera moderna si interactiva. Pachetul multimedia oferit de Saptamana Financiara este compus dintr-un suport de curs in format tiparit, insotit de un CD si un DVD care contin dialoguri audio, respectiv video, pentru invatarea rapida a limbii engleze.
 
Colectia “English Today” apare in fiecare luni, incepand din 11 octombrie 2010 si pana pe 21 martie 2011. In fiecare zi de luni, cititorii vor primi odata cu Saptamana Financiara pachetul de curs care include manual, CD si DVD, la un pret special de numai 14,99 lei.