Producatorul de tigarete Philip Morris a anuntat astazi ca Peter Imre, Director Corporate Affairs Romania&Bulgaria, si-a incheiat mandatul in cadrul companiei, iar Roman Yazbeck, directorul general pentru Romania si Bulgaria, a fost numit interimar. El va reprezenta producatorul in relatia cu mass-media si alti parteneri externi.
 
Peter Imre nu intentioneaza sa mai lucreze pentru o alta companie, urmand sa se ocupe de afacerile pe care le deruleaza in imobiliare si pe piata de capital. "Nu intentionez sa lucrez pentru o alta companie. Ma voi ocupa de afacerile mele. Am investitii pe piata de capital si cateva imobiliare", a spus Imre.
 
In Romania, Philip Morris International are o fabrica la Otopeni si exporta in principal in UE, in state precum Italia, Polonia si Cehia, precum si in Africa.
 
Imre si-a inceput activitatea in cadrul grupului Philip Morris in 1989, la filiala din Ungaria, iar in perioada 1990-1994 a fost consultant Philip Morris Romania. Din 1994 a ocupat functia de director de vanzari si marketing compania Kraft Jacobs Suchard Romania,  timp de trei ani. In 1997, Imre a fost numit director Corporate Affairs Philip Morris pentru Romania, iar din 2006 si pentru Bulgaria.

Sursa: Mediafax