Lantul de restaurante Pizza Hut va deschide a noua unitate specializata in livrari la domiciliu din Romania si prima din afara Bucurestiului, in cadrul complexului Palas Iasi, care va fi deschis pe 31 mai 2012.


Unitatea Pizza Hut Delivery (PHD) va fi situata la parterul mall-ului din cadrul Palas Iasi, potrivit unui comunicat al Iulius Group, desvoltatorul complexului imobiliar.

"De la intrarea pe piata din Romania, in decembrie 2007, Pizza Hut Delivery a cunoscut un trend ascendent (...). In prezent, PHD are opt unitati, toate in Capitala", se arata in comunicat.

In Romania, Pizza Hut detine 13 restaurante cu servire rapida, din care opt in Bucuresti, doua in Cluj-Napoca si cate unul in Iasi, Constanta si Timisoara. Brand-ul Pizza Hut este prezent in reteaua de mall-uri detinuta de Iulius Group, avand deschise restaurante in Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj.

Formatul PHD totalizeaza 277 unitati in 19 tari.
In Romania, franciza Pizza Hut este detinuta de omul de afaceri Puiu Popoviciu, care controleaza si firma US Food Network, operatorul retelei KFC.

Ansamblul Palas, dezvoltat de compania Iulius Group, va cuprinde la finalizare, spatii comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, apartamente, o parcare subterana, o gradina publica, cinema multiplex, amfiteatru in aer liber si patinoar sezonier.