“Plasa de stele”, moderata de Dan Negru, “Un show pacatos”, emisiunea lui Dan Capatos, si telenovela “Narcisa Salbatica” au fost ieri, 7 decembrie, cele mai urmarite programe din intervalul lor orar, situandu-se astfel pe primele pozitii din clasamentul audientelor. Lider de piata la nivelul targetului all urban a fost si Observatorul orei 16.00, prezentat de Oana Frigescu-Badiu, dar si Observatorul orei 23.00, prezentat de Andrei Zaharescu. 
 
Dan Negru si Dan Capatos au fost martea aceasta campionii audientelor, emisiunea “Plasa de stele” si “Un show pacatos” tinand cei mai multi telespectatori din mediul urban in fata micilor ecrane. Cu o cota de piata de 14,4 % si 6,5 % rating, Antena 1 a surclasat cu “Plasa de stele” postul Pro TV, care a obtinut o medie de 12,1% share si 5,5% rating. In platoul emisiunii “Plasa de stele” au venit ieri Ilinca Vandici si Cristina Stamate, victimele unor farse de exceptie atent planuite de echipa lui Dan Negru. 
 
Nici “Un show pacatos” nu s-a lasat mai prejos, inregistrand 1,6% rating si o cota de piata de 10,1%. Pe locul doi in intervalul orar corespunzator difuzarii emisiunii “Un show pacatos” s-a situat postul Pro TV cu o audienta de 1,3 procente si o cota de piata de 8,6%. Martea aceasta, Cristina Uzunov a venit la “Un show pacatos” si a vorbit despre drama pe care o traieste, dupa ce, spune ea, sotul sau i-a rapit copiii.
 
Tot pe primul loc in topul preferintelor publicului din mediul urban s-a aflat si indragita telenovela “Narcisa Salbatica”, care a intregistrat 12,1 % cota de piata si 4,7 procente rating. In acelasi interval orar, postul Prima TV a obtinut 9,1% share si 3,5% rating, locul trei fiind ocupat de Pro TV cu 3,3% rating si 8,5% share. Cu o distributie de exceptie si un scenariu coordonat de celebrul actor Gabriel Corrado, “Narcisa Salbatica” a reusit sa starneasca si ieri seara interesul telespectatorilor printr-o poveste de viata desprinsa din realitatea romaneasca.
 
Observatorul de la ora 16.00 s-a situat si el in varful clasamentului inregistrand pe tronsonul orar 16.00- 16.59, un rating de 4 % si un share de 16,7% pe targetul all urban. Pe locul 2 s-a situat postul Pro TV, cu o audienta de 3,5% si un share de 14,8% iar locul 3 a fost ocupat de Realitatea TV, cu o audienta de 1,9 procente si 7,9 % cota de piata. Stirile Antenei 1 au fost cel mai urmarit program si in intervalul 23.03-23.23. Astfel, Observator 23 a inregistrat 3,4% rating si 10,7% cota de piata. Locul 2 a fost ocupat de TVR 1, cu o audienta medie de 3,3% si 10,4% share, in vreme ce pozitia a treia i-a revenit postului Pro TV, care a obtinut 3,1 procente de rating si o cota de piata de 9,8%.
 
Sursa datelor: GfK Romania S.R.L.