Platinum Asigurari isi completeaza oferta de produse retail cu un nou produs de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, Asigurarea My Travels. Astfel, pe langa Asigurarea de Calatorie in Strainatate, dedicata persoanelor care calatoresc ocazional, Platinum ofera acum clientilor sai o asigurare economica si acoperitoare pentru clientii (fie ei persoane fizice sau juridice) care calatoresc de mai multe ori pe an in afara tarii.

Conceptul de baza al asigurarii este acela de a avea acoperite, intr-o singura polita, toate calatoriile efectuate in strainatate, oriunde in lume, pe parcursul unui an. Produsul ofera asistenta medicala in urma unui accident sau a unei imbolnaviri imprevizibile intamplate in perioada calatoriei in strainatate, pentru toate vacantele sau pentru calatoriile in interes de afaceri dintr-un an de zile, cu conditia ca durata unei calatorii sa fie de maxim 45 de zile.

Polita se incheie pentru o suma asigurata de 30.000 euro si pentru o perioada de asigurare de 1 an de zile, fiind acoperite automat toate calatoriile efectuate, oriunde in lume, cu o durata maxima a calatoriei de 45 de zile.

Astfel, My Travels nu necesita avizarea individuala a calatoriilor si poate fi incheieta de orice persoana cu varsta de minim 1 luna si maxim 60 de ani, cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania in schimbul unei prime de asigurare de 150 lei/an (prima de asigurare valabila pentru asigurati cu varsta intre 6 – 60 de ani). Polita ofera si acoperire extinsa pentru iubitorii sporturilor de agrement, activitati sportive practicate ocazional de catre Asigurat, pe perioada calatoriei in strainatate, in scop recreativ, precum ski, snowboard, inot, patinaj, calarie, karting, etc., caz in care prima de asigurare este de 255 lei/an.

Asigurarea de Calatorie in Strainatate este un produs flexibil, clientul putand opta pentru una din cele trei variante de sume asigurate: 10.000 euro/30.000 euro/50.000 euro. Si la aceasta polita clientii Platinum pot opta pentru Acoperire Extinsa: acoperirea evenimentelor care survin in timpul practicarii unor sporturi de agrement , acoperirea pentru pagubele produse bagajelor, intarzierea mai mult de 6 ore a bagajelor aflate in custodia transportatorului, pierderea bagajelor aflate in custodia transportatorului sau furtul bagajelor prin efractie sau prin acte de talharie.