Mai multe drumuri naţionale din judeţul Bacău şi Caraş-Severin au fost închise joi, din cauza ploilor torenţiale, a anunţat CNADNR.

„Începând cu ora 16:00, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a închis circulaţia pe DN 11A între localităţile Oneşti şi Rădeana (între km 2+000 şi 6+000), judeţul Bacău”, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Măsura a fost luată din cauza ploii torenţiale care a dus la acumulări de apă pe carosabil. Până la redeschiderea drumului se circulă pe ruta ocolitoare locală, prin zona industrială a oraşului Oneşti, dirijat de către Poliţia Rutieră.


Tot începând cu ora 16:00 s-a luat măsura închideri a doua drumurilor din judeţul Caraş-Severin: DN 57 comuna Radimna  km 116+000 si DN 57A sat Şuşca între km 4+000 şi km 5+000.

Măsura a fost luată din cauza ploilor torenţiale ce au dus la formarea de viituri şi au acoperit carosabilul cu apă, pământ, copaci şi pietre. În prezent o echipă de la drumuri naţionale lucrează pentru degajarea drumului.