Porsche Finance Group lanseaza „PerfectLease”, prima aplicatie online pentru un produs de leasing auto din Romania, disponibila pe smartphone.

App-ul este conceput pentru sistemele de operare iOS – disponibile pe iPhone si iPad – si Android. Cei interesati pot utiliza aplicatia „PerfectLease” in mod gratuit pentru a calcula rata lunara de leasing, pentru a gasi masina potrivita nevoilor si disponibilitatilor financiare sau pentru a gasi cel mai apropiat dealer Porsche.

„PerfectLease” contine in meniu informatii despre PERFECTLEASING – leasingul cu valoare reziduala reala – un calculator de rate, intrebari frecvente despre produs si imagini de fundal  ca Wallpaper din portofoliul Porsche Finance Group, precum si functia „localizare dealer” pentru identificarea rapida a celui mai apropiat dealer Porsche.
 
Aplicatia pentru Android functioneaza pentru platforma 1.5 si pentru variante superioare si are 36M. Aplicatia iOS este compatibila cu iPhone, iPod touch, iPad cu un sistem de operare iOS 4.0 sau superior si are 5.5MB.