Magazinul online specializat in vanzarea de componente IT, calculatoare si comunicatii, pcgarage.ro anunta lansarea, in premiera in online, a programului “Rabla pentru PC-uri”. Campania este destinat persoanelor care doresc sa isi upgradeze PC-urile si se va desfasura pe o perioade de 3 luni. Astfel, cumparatorii pot trimite la sediul PC Garage vechile componente, functionale, in schimbul lor primind un voucher de reducere valabil pentru achizitii de componente noi, cumparate online de la PC Garage. Voucherul este valabil pana la sfarsitul anului 2010.
 
“Prin aceasta actiune dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a face un upgrade convenabil si in acelasi timp sa le oferim unor copii din Centrele de Plasament posibilitatea de a beneficia de computere, necesare in pregatirea lor pentru viitor si pentru accesul la informatie”, a declarat Bogdan Popescu, director de Marketing al PC Garage.

Componentele colectate vor fi asamblate in sisteme de catre departamentul de service al PC Garage si trimise catre Asociatia Orfanilor din Casele de Copii.