Incepand din acest an, compania Nova Travel, parte a grupului Eurolines, va introduce primul charter operat in parteneriat cu TUI Turcia si compania aeriana Pegasus.

Potrivit reprezentantilor companiei, noul pachet turistic se caracterizeaza printr-o selectie a celor mai cerute si apreciate hoteluri din statiunile Kemer, Antalya, Lara si Belek, incepand cu hoteluri de 3*+ si mergand pana la cele de 5*.

Fiecare hotel are ratinguri obtinute atat de la clientii romani, cat si de la cei germani, dupa criteriile: mancare/bauturi, sport/fitness, amuzament si facilitati pentru copii, Turcia fiind, in primul rand, o destinatie de familie.

Pentru anul 2012, Eurolines estimeaza ca un numar de aproximativ 3.500 de turisti vor achizitiona produsul Charter TUI Turcia, urmand ca numarul lor sa cresca pana la 15.000 de persoane, in 2015.

Produsul va fi disponibil atat in reteaua de distributie Eurolines, retea ce va imbraca hainele brandului TUI Travel Center, cat si in reteaua de parteneri Nova Travel.

Grupul Eurolines, din care fac parte 14 companii din Romania, Germania si Republica Moldova, estimeaza ca in 2011 a obtinut o crestere de aproximativ 22%, ajungand astfel la o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei. 67% din cifra de afaceri a grupului o reprezinta activitatea companiei Touring Europabus, firma care detine retelele de agentii de turism Eurolines si TUI Travel Center.