TCE Holding a deschis un mini-hub la Budapesta, devenind primul curier roman care iese in afara teritoriului tarii cu un birou propriu.


"Acum putem sa livram in regim de curierat sau cargo la fel de repede in Vaslui sau in Budapesta", a declarat Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

El a explicat ca divizia TCE Worldwide, prin care s-a deschis biroul din Budapeste, livra si pana acum in Ungaria prin parteneriate, insa de la frontiera Romaniei preturile erau calculate in regim de transport international. "Din aprilie camioanele noastre merg pana in capitala Ungariei astfel tarifarea serviciului se transformata intr-una de transport local", a mentionat Sofian.

Acesta a adaugat ca pasul TCE Worldwide in Ungaria atrage dupa sine extinderea intreagii game de servicii a TCE Holding peste granita Romaniei si scurteaza cu 24 de ore livrarile in si din Europa. "Acum putem livra in Germania in 48 de ore sau in Franta in 72 de ore”, a precizat Sofian.

In aprilie sunt estimate aproximativ 2.500 de operatiuni catre si dinspre Capitala Ungariei. „Pretul pe livrare, pe teritoriul Ungariei scade acum in medie cu 40%, inclusiv pentru serviciile de livrare door to door. In aceste conditii, transportul nemaireprezentand o problema de cost, populatia Romania devine un public foarte accesibil pentru retailerii online din Ungaria, dar si invers”, a mai spus Sorin Sofian.

In acest an holdingul opereaza cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucuresti si Brasov, si cate un minihub in Bacau, Cluj si Budapesta.

TCE Holding este un integrator de servicii logistice si are 8 linii de business, de la servicii de curierat express in cateva ore pana la servicii de transport international specifice unei case de expeditie, depozitare sau merchandising.

Pe piata locala de curierat, TCE Holding concureaza cu firme precum Fan Courier Express, DHL, TNT si DPD.