Noul director financiar al lantului de retail Profi Rom Food va fi, din 7 mai, Dumitru Dragomir, specialist roman cu bogata experienta in domeniul FMCG.

Dragomir il inlocuieste in aceasta functie pe Carel Bruseker, olandezul care a administrat finantele Profi incepand cu 2009, cand compania a fost preluata in proportie de 100% de Enterprise Investors.

Ii urez lui Dumitru Dragomir bun venit in echipa Profi, considerand ca prin sosirea sa aceasta devine si mai valoroasa”, a declarat directorul general Profi, Pawel Musial.

Inainte de a se alatura companiei Profi, Dumitru Dragomir a detinut functii de supervizare in departamentul financiar de la Ursus SA, apoi a fost director financiar in cadrul companiei petroliere multinationale Mol Romania, director financiar la Artima – lantul multinational de retail, si apoi director financiar si director general adjunct la Albalact – unul din principalii producatori locali de produse lactate.

“M-am hotarat sa ma alatur celor de la Profi deoarece cred in planurile lor ambitioase si cred in retail, in general”, a declarat Dumitru Dragomir. “Iar cel mai mult m-au convins sa accept provocarea Profi tocmai flexibilitatea, dinamismul si marele potential de crestere al acestui lant de magazine.”