Zeci de persoane protestează marţi după-amiază în Piaţa Universităţii, manifestându-şi nemulţumirea faţă de decizia CCR de invalidare a referendumului din 29 iulie.

Protestatarii, relateaza Agerpres, afişează pancarte cu mesaje anti-Băsescu: "Iar ne-a numărat Roberta", "7,4 milioane de români au ales: Traiane, du-te, du-te!", "Tu nu mă reprezinţi, eu nu te vreau. Conştientizează!".

Nemulţumirea oamenilor se reflectă şi în scandări: "Jos Băsescu, lângă Ceauşescu!" sau "Ruşine, ruşine să vă fie!".

Protestul, care a început în urmă cu peste cinci ore, este unul paşnic, fiind supravegheat de forţele de ordine, oamenii veniţi la Universitate exprimându-şi verbal nemulţumirile legate de invalidarea referendumului din 29 iulie.

O parte dintre protestatarii care au manifestat marţi dimineaţă la Curtea Constituţională, cadre militare în rezervă, foşti revoluţionari şi pensionari, s-au deplasat ulterior în Piaţa Universităţii, pentru a continua să-şi scandeze nemulţumirea faţă de decizia CCR.

În drum spre Piaţa Universităţii, protestatarii au făcut un scurt popas în faţa sediului Parchetului General, unde au scandat "Hoţii, hoţii".