„Financiarul” continua seria colectiilor fundamentale si te introduce in Universul Cunoasterii cu ajutorul „Raftului de Cultura Generala”, o colectie extinsa, indispensabila oricarei biblioteci.

Din 26 martie, „Financiarul” va ofera seria „Biblia. Personaje si evenimente: de la Regi la Profeti”, o privire de profunzime asupra obi­ceiurilor, sarbatorilor, scrierilor si ideilor cu­prin­se in Biblie. De la Creatia lui Adam si a Evei in Gradina Edenului la Evangheliile din Noul Testament, de la Avraam la inteleptul rege Solo­mon, de la Exod la Ioan Botezatorul si la Iisus, cele trei volume dedicate Bibliei va vor insoti in universul credintelor iudeo-crestine, cu ajutorul explicatiilor instructive si a peste 1.000 de ilustratii color. Al doilea volum al seriei este „Biblia. Personaje si evenimente: de la Regi la Profeti”.

Stiati ca:

  •  Numerosi cercetatori contesta faptul ca evenimentele descrise in Biblie ar reflecta fapte istorice. In special istoriile primilor regi, Saul, David si Solomon -  care nu se regasesc in surse externe Bibliei -  sunt considerate descrieri ale unor conducatori idealizati.
  • Din perspectiva crestina, Iisus din Nazaret este mult asteptatul Mantuitor.
  • Hexagrama era folosita ca talisman, pentru a indeparta demonii, spiritele si focul. „Steaua lui David”, asa cum este numita hexagrama, este astazi emblema nationala a Israelului.
Veritabila investitie culturala pentru o buna educatie, „Raftul de Cultura Generala” reuneste ghiduri esentiale, bogat ilustrate si accesibile tuturor. De la istoria artei la mitologie si pana la invataturile Bibliei, cea mai noua colectie „Financiarul” realizata impreuna cu editura LITERA va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va satisface orice curiozitate. Formatul fiecarui volum este de 17,5 x 23 cm, iar numarul de pagini este cuprins intre 144 si 180.

Colectia apare in conditii grafice impresionante, un layout atractiv, ilustratii spectaculoase, coperta cartonata, hartie lucioasa.

„Raftul de Cultura Generala” este cea de-a cin­cea colectie editoriala lansata de cel mai po­pu­lar cotidian de afaceri „Financiarul”, dupa MAREA ENCICLOPEDIE a STATELOR LUMII, MAREA ENCICLOPEDIE A CUNOASTERII, MA­REA ISTO­RIE ILUSTRATA a LUMII si DES­CO­PERA LU­MEA. „Financiarul” este editat de Me­dia Casa Press, o companie a Intact Media Group.

REZERVA DIRECT! 

 
Iti poti comanda direct atat intreaga colectie cat si volumele separat!
Telefon: 021 - 311.05.06
Email: comenzi (at) financiarul.com
 
Persoanele din Bucuresti pot achizitiona volumele direct de la sediul Media Casa Press, editorul cotidianului Financiarul.

>> Str. Semicercului, Nr. 12 zona Gara de Nord, Piata Matache, intersectie Calea Grivitei cu Str. Buzesti, langa Biserica Sfintii Voievozi si Liceul Bulgar "Hristo Botev", de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00.

Persoanele care locuiesc in alta localitate decat Bucuresti isi vor primi comanda prin intermediul serviciilor de expeditie: Posta Romana sau Firma de curierat “Fan Curier”.