Producatorul de mobila Rus Savitar a anuntat, astazi, deschiderea a doua magazine Casa Rusu in regim de franciza, la Bistrita si Suceava, reteaua unitatilor francizate ajungand astfel la cinci magazine.

"Magazinele sub franciza Casa Rusu, cinci la nivel national, vor comercializa aceeasi gama de produse ca magazinele traditionale Casa Rusu si vor fi sustinute de Rus Savitar pentru a derula campanii de marketing si pentru a-si consolida pozitia la nivel local", a anuntat compania.

Producatorul de mobila a deschis primele unitati in regim de franciza in octombrie 2011, la Targu Jiu, Slatina si Ramnicu Valcea.

"Vom continua sa ne dezvoltam, atat in zona de productie cat si in cea de retail, iar in curand vom deschide cel de-al treilea magazin Casa Rusu din Bucuresti, in Colentina", a declarat Cristian Rusu, director general al Casa Rusu.

Rus Savitar deruleaza o investitie de circa cinci milioane de euro in dezvoltarea capacitatii de productie a mobilierului tapitat, in urma careia vor fi create in jur de 400 de locuri de munca, iar productia va fi de 10.000 de unitati de mobilier tapitat pe luna.

Casa Rusu este divizia de retail a Rus Savitar, companie controlata de familia Rusu.