Revista Felicia si Radio Romantic va ofera, din 17 decembrie, cel mai frumos dar pentru Sarbatori – albumul “ Romantic Christmas”. Albumul include cele mai indragite melodii de Craciun de ieri si de azi, fara de care Sarbatorile de iarna nu ar fi la fel de frumoase. Ascultati-le si Mos Craciun va poposi cu siguranta in casa voastra, incarcat cu daruri!

Albumul va va purta in timp, de la melancolicul “Blue Christmas” a Regelui Elvis Presley la fermecatoarea balada a Gabriellei Cilmi, “Warm this winter”.
Alte 12 melodii de neuitat va asteapta pe acest album, printre acestea:
  • Nat King Cole – “The Little Christmas Tree”
  • Chris de Burgh – “A spaceman Came Travelling”
  • Elton John – “Step into Christmas”
  • Dean Martin – “Christmas Time Blues”
  • Stevie Wonder – “Someday al Christmas”
Pachetul revista + CD “Romantic Christmas” este de 7 lei si se distribuie impreuna cu editia din 17 decembrie (numarul 178) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, “Felicia”, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).