Antena 3 anunta lansarea unei noi versiuni a portalului de stiri Antena3.ro, site-ul cu cea mai importanta crestere de trafic din ultima perioada.
 
Antena3.ro beneficiaza din weekendul trecut de o noua platforma tehnica, un nou design imbunatatit si de o noua solutie de hosting furnizata de Hostway, toate acestea cu scopul de a facilita experienta userilor care intra pe site si de a garanta o viteza mai mare de accesare a contentului oferit de portal.
 
Antena3.ro ofera in acest moment un volum important de content premium multimedia, pornind de la stirile de ultima ora accesabile pe categorii, stiri video in sectiunea Videonews, opinii despre evenimentele din actualitate, revista presei asigurata prin parteneriatul cu ziare.ro, transmisia live de inalta calitate a emisiei postului Antena 3, precum si o arhiva cu inregistrarile emisiunilor postului, filme gratuite prin parteneriatul cu Media Direct, informatii despre vreme prin serviciul specializat Meteo Plus, precum si un radio online cu muzica de calitate.
 
In aceasta versiune, Antena3.ro a introdus facilitatea de logare a userilor pentru a comenta pe marginea stirilor, cu un control mai bun asupra calitatii acestor comentarii.
In luna octombrie, Antena3.ro este site-ul de stiri cu cele mai multe afisari, 11.033.795, conform datelor furnizate de BRAT in cadrul Studiului de Audienta si Trafic Internet.
 
Antena 3 este parte a INTACT Media Group.