O cariera de 62 de ani, fara nici o modificare majora! Iata, intr-adevar un exemplu de longevitate si de popularitate. Schimbarile de reglementari intervenite in Brazilia au obligat insa Combi sa iasa la pensie. O pensionare fortata!


62 de ani este durata de viata a generatiei secunde a Combi! Nu este numai o cariera exceptionala, dar si un exemplu de longevitate pentru Combi 2. Pornit din Europa, Combi a continuat sa traiasca in Brazilia, unde este extrem de apreciat.

Dar Brazilia, dornica sa-si modernizeze parcul de autoturisme care circula pe drumurile tarii, a votat o lege care impune prezenta echipamentelor de securitate pe toate autoturismele noi: airbeguri frontale si ABS.

Instalarea acestor echipamente nu este compatibila cu vehicolul realizat de Volkswagen si produs inca din peste 250 de exemplare pe zi. Numerosi europeni raman inca atasati de aceasta masina, dorind parca sa pastreze in viata lor o imagine a tineretei lor stand la volanul unui autoturism abia iesit de pe linia de asamblare.