Oamenii nu au, de obicei, aşteptări foarte mari de la restaurantele de tip fast food, din punct de vedere al calităţii produsului. Este suficient ca acesta să fie cald şi bun la gust. Dar angajaţii unora dintre marile lanţuri de restaurante fast food au hotărât că, fie şi aşa, clienţii ar trebui să ştie anumite lucruri despre produsele pe care le cumpără.

O postare de pe site-ul reddit.com, citată de Business Insider, a pus problema celor mai proaste alegeri pe care un client le poate face într-unul din marile magazine de tip fast food, inclusiv în McDonald's, Burger King sau Subway.

Unele dintre produse sunt bombe calorice, în timp ce altele sunt preparate în condiţii nu foarte igienice. Angajaţii au atras atenţia şi asupra produselor care nu sunt proaspete. Iată câteva mărturii ale angajaţilor care au rămas surprinşi de felul în care sunt preparate anumite produse.

Chicken McNuggets de la McDonald's

Am lăsat, din greşeală, o pungă întreagă de aproape 100 de nuggets de pui pe masă pentru prea mult timp. S-au topit. Într-o baltă de lichid. Nu am înţeles niciodată de ce, dar nu recunoşteam nicio bucăţică de nugget în balta aia.”

Pizza cu blat Pan de la Pizza Hut

Orice pizza cu blat Pan este o alegere proastă. Îmi amintesc cum pregăteam discurile de aluat îngheţat şi umpleam tigaia cu ulei. Blaturile sunt pur şi simplu saturate.”

Pieptul de pui de la Subway

La începutul zilei ni se spunea să scoatem piepturile din congelator şi să le punem în apă fierbinte, unde rămâneau toată ziua. La sfârşitul zilei trebuia să le scoţi şi să storci apa aia greţoasă din piepturi. Apoi le puneam într-o cutie de plastic, unde le aşteapta acelaşi tratament şi a doua zi.”

Burgerii vegetali

Nu comandaţi burgeri vegetali, mai ales dacă o faceţi din motive religioase. Sunt pregătiţi la microunde şi preparaţi cu ustensile care au avut contact cu produse din carne.”

Salata de fructe de mare de la Subway

Prin fructe de mare ei înţeleg imitaţie de crab şi restul, maioneză. Era îngrozitor când clienţii doreau mai multă maioneză la sandvişul lor cu maioneză şi imitaţie de crab.”

Sandvişurile cu peşte de la Burger King

Aveai patru cuve cu ulei în care prăjeai cartofii. După vreo două zile, uleiul devenea prea închis la culoare pentru cartofi. Aşa că îl puneam în cuvele în care se prăjea puiul. Din moment ce era mai întunecat, era ok. Acolo stătea o săptămână. O săptămână de prăjit non-stop. Uleiul era negru ca cel de motor. Atunci era trecut în cuvele pentru Fish Filet, singurul produs pregătit acolo.”