Compania germana de asigurari, Signal Iduna, lanseaza doua produse de asigurari de sanatate personalizate, in colaborare cu Piraeus Insurance Broker.

Pachetele de asigurari sunt adresate clientilor din retail ai Piraeus Group Romania si grupurilor de angajati din aceste firme.

Cele doua asigurari, Piraeus Protect si Piraeus Medical, au o gama variata de acoperiri incluzand: indemnizatii pentru spitalizare, indemnizatii pentru interventii chirurgicale, analize de laborator, dar si consultatii in cadrul unor specialitati medicale.

Piraeus Protect este o asigurare de viata care ofera acoperire pentru evenimente ce decurg din accident sau boala. Odata incheiata aceasta asigurare, beneficiarul isi protejeaza familia in cazul producerii unor situatii care ar putea genera costuri semnificative. In plus, pentru a asigura o protectie financiara pentru intreaga familie, Piraeus Protect este disponibila in trei variante: Fit - dedicata salariatilor, Senior - pentru pensionari, si Junior -pentru copii.

Piraeus Medical este un pachet de asigurari de sanatate, adaptat de asemenea nevoilor de protectie specifice fiecarei varste: FIT, Senior si Junior.