Incepand cu data de 15 noiembrie, Nadina Campean si Marius Ionita vor realiza la Antena 3, de luni pana vineri intre orele 6 – 10, un matinal dinamic, accesibil tuturor, care va furniza oamenilor toate informatiile utile inainte de a pleca la serviciu.
 
Programul va fi unul tonic, alert, care va transmite stiri interne si externe relevante, din domenii de interes variate. Astfel, pe langa informatiile din zona sociala, economica si politica, telespectatorii vor fi la curent si cu ultimele noutati din domeniile high tech, stiinta, entertainment, sport, auto. 
 
“Un om informat este un om puternic. Exact asta vor primi telespectatorii Antena 3 de la noi: informatii utile care sa-i pregateasca pentru ziua pe care abia o incep. In timp ce isi vor savura cafeaua de dimineata, vor
afla care sunt evenimentele importante ale zilei si cum vor fi afectati de deciziile care vor fi luate.”, a declarat Nadina Campean.
 
Marius Ionita completeaza: “De la Antena 3 afli care sunt cele mai fierbinti subiecte ale momentului, dar si ce alte evenimente pot capta pe parcursul zilei interesul fiecaruia dintre noi. Vom discuta despre problemele romanilor si despre solutiile disponibile. Cei care se vor uita la noi nu vor fi luati prin surprindere de vreme si vor petrece mai putin timp in trafic pentru ca vor vedea din timp in ce zone sunt probleme.”
 
Rubricile meteo si informatiile din trafic vor fi detaliate si se vor axa pe ziua in curs, urmand ca incepand cu ziua de joi sa furnizeze si noutati utile pentru weekend. De asemenea, romanii care calatoresc pe continent vor afla de la Antena 3, in fiecare dimineata, informatii meteo despre principalele destinatii turistice si de afaceri din Europa.
 
Telespectatorii pot interactiona direct cu realizatorii Antena 3 accesand blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/stirile-de-dimineata
 
Antena 3 este televiziunea de stiri membra a INTACT Media Group.