Subway, cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume, a semnat primul contract din Romania cu Iulius Group, pentru o locatie in ansamblul multifunctional Palas Iasi, care va fi inaugurat in luna aprilie a acestui an.


Cu o amenajare special adaptata unui proiect de tip „lifestyle center”, Subway va fi pozitionat la intrarea in Palas Mall si va ocupa o suprafata de 90 mp.
Infiintat in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine in prezent peste 36.000 de restaurante, in 98 de tari. Destinat, in principal, persoanelor cu un stil de viata activ, care doresc o masa echilibrata in timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul ca ofera aceeasi calitate oriunde in intreaga lume.

Produsele de baza sunt sandwich-urile, gama completata de preparate crocante (crisps), supe, prajiturele americane, bauturi calde si reci. Sandwich-urile sunt pregatite in fata clientilor, dupa cum doresc acestia. Toate ingredientele sunt la cel mai inalt standard, fapt ce garanteaza obtinerea aceleiasi calitati si a aceluiasi gust in toate unitatile lantului.

Ansamblul urbanistic Palas este un centru multifunctional regional care cuprinde spatii comerciale, cladiri de birouri clasa A, hoteluri de 4*, apartamente, cea mai mare parcare subterana din Romania cu aproximativ 2.500 locuri, gradina publica, cinema multiplex si amfiteatru in aer liber.

Componenta de retail a ansamblului Palas va mixa un „shopping mall” cu „shopping street”. Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 de locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, supermarket Auchan, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment.

Palas Shopping Street va fi prima strada comerciala de nivel occidental din Romania si va totaliza 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata inchiriabila de 6.600 mp.