Două dintre cele mai performante tablete aduse în România de Visual Fan, Allview AllDro 2 Speed HD şi Allview AllDro Speed, sunt disponibile în toate magazinele Germanos Telecom România, la un preţ de până la 129 lei cu abonament sau la 799 lei fără abonament.


Allview AllDro 2 Speed HD utilizează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi este prevăzută cu un procesor performant many-core 1.2GHz. Noua tabletă are grosime de 9,9 milimetri şi o greutate de 498 grame, iar capacitatea de stocare este de 8GB, putând fi extinsă prin intermediul unui card microSD.

Germanos Telecom România deţine în portofoliu şi modelul Allview AllDro Speed cu un design compact şi un ecran senzitiv de 7 inci. Tableta utilizează sistemul de operare Android 4.0 şi are un procesor Cortex A8 cu o frecvenţă de 1.2GHz. Dispozitivul poate conectat la Wi-Fi şi dispune de un slot microSD prin care capacitatea de stocare poate fi extinsă până la 32GB.

Tableta Allview AllDro 2 Speed HD este disponibilă la preţul de 129 lei (TVA inclus), iar Allview AllDro Speed la preţul de 1 leu împreună cu abonamentul Connect M şi cu modemul Connect MF60 de la Cosmote România. Pentru conexiune la Internet oriunde şi oricând, abonamentele Connect 3G au în prezent trafic dublu inclus. Astfel, la abonamentul Connect M, pentru 15 euro/lună traficul promoţional este de 16 GB/lună.

Potrivit Germanos, tableta Allview AllDro Speed poate fi achiziţionată şi fără abonament la preţul de 599 lei (TVA inclus), iar Allview AllDro 2 Speed HD la preţul de 799 lei (TVA inclus).