Spre "satisfacţia" fanilor, legendara formaţie britanică The Rolling Stones a pus capăt luni numeroaselor speculaţii, anunţând că va sărbători 50 de ani de activitate, pe scenă, prin patru concerte eveniment, la Londra şi în SUA, transmite AFP.


Acest anunţ a fost făcut de membrii formaţiei, Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood şi Charlie Watts, într-un mesaj video postat pe pagina lor de Facebook. "Au existat numeroase zvonuri, aşa că iată-ne aici, la Paris, pentru a vă oferi informaţiile corecte: vom reveni pe scenă în două oraşe care ştiu să fie rock", susţin membrii formaţiei.

Primele două concerte vor fi susţinute la 25 şi 29 noiembrie, la O2 Arena din Londra, oraşul în care s-a format celebra trupă şi a susţinut primul concert la 12 iulie 1962, într-un micuţ club în prezent dispărut, "Marquee". Biletele pentru cele două concerte, ce se vor desfăşura sub titulatura "50 and counting" (50 de ani şi continuăm), vor fi scoase la vânzare la preţuri între 106 şi 406 de lire sterline.

Alte două concerte sunt programate la Prudential Center din Newark, New Jersey, la 13 şi 15 decembrie. Trupa The Rolling Stones nu a mai urcat pe scenă din 2007, de la sfârşitul turneului de promovare a ultimului lor album, "A bigger bang" (2005).