Patru toalete ecologice au fost instalate, miercuri, vizavi de sediul de campanie al lui Traian Băsescu, operaţiunea fiind supravegheată de către democrat-liberalul constănţean Dorel Onaca, acesta încurajându-i pe jurnalişti să folosească toaletele "cu încredere".


Cele patru toatele au fost amplasate pe terenul din curtea Bisericii Dichiu-Tirchileşti, cu hramul Adormirea Maicii Domnului, care este monument istoric, din secolul 18 şi care se află vizavi de sediul de campanie al preşedintelui suspendat.

Dorel Onaca a fost prezent la instalarea toaletelor, el încurajându-i pe jurnaliştii aflaţi la faţa locului să folosească toaletele "cu încredere". Ieri, preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a ajuns la sediul său de campanie din strada Comăniţa 9, dupa ora 13,00, refuzand sa dea declaratii jurnaliştilor prezenţi.

In schimb, membri ai staff-ului de campanie a lui Traian Băsescu au pus la dispozitia jurnaliştilor care stau în stradă în faţa sediului două umbrele de protecţie antisolară. In ajun, presedintele suspendat a impartit ziaristilor apă şi fructe, declarand ca perioada de trei săptămâni în care va sta la acest sediu este "o nimica toată".