Tour operatorul J'Info Tours a inregistrat in primele 11 luni ale acestui an o crestere de 28% a vanzarilor fata de perioada similara a lui 2010, a anuntat compania.


Motoarele principale ale acestui salt au fost segmentul calatoriilor de placere, cel de business, modernizarea pensiunilor Valea Argintilor din Bran si Casa de Lago Snagov, precum si cresterea numarului de turisti straini veniti in Romania. Reprezentantii companiei sustin ca pentru excursiile de revelion veniturile s-au dublat fata de perioada din 2010. In ceea ce priveste segmentul de business travel, J'Info Tours si partenerul sau HRG Romania au inregistrat cresteri de 4,6 milioane de euro. Anul acesta Romania a reusit sa atraga cu 3.5% mai multi turisti straini decat in 2010.


Clasamentul preferintelor de vacanta pentru sezonul de iarna din acest an este dominat de destinatiile calde: Thailanda, Dubai, Caraibe, pentru destinatii de ski precum Kaprun, Zell Am See si Ischgl, si pentru marile metropole ale lumii Paris, Barcelona si Lisabona.