Un fost angajat al bancii Piraeus, Corporate Team Leader, responsabil de relatia cu clientii din cadrul bancii a preluat din ianuarie 2012 franciza pentru Romania a lantului de restaurante Subway.


Inainte sa devina francizor al Subway in Romania, Cristian Alexandru Stefanescu a lucrat in sistemul bancar ocupand diverse functii in cadrul departamentelor de relatii cu clientii corporate in bancile Credit Europe Bank Romania si Piraeus Bank Romania, potrivit profilului sau de pe LinkedIN.

Primul sau restaurant sub marca Subway din Capitala urmeaza sa se deshida pe 10 aprilie in zona Pietei Victoria (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 1).

Tot in aprilie era programata si deschiderea restaurantului din Iasi, in incinta complexului Palas. Ulterior, insa, dezvoltatorul proiectului, Iulius Group, a anuntat ca data de inaugurare a complexului ziua de 31 mai 2012. Totodata, compania urmeaza in aceasta primavara sa mai deschida o unitate si la mall-ul grupului Iulius din Cluj Napoca.

Fondata in 1965, reteaua de restaurante cu servire rapida Subway este cea mai mare franciza din lume. Cu venituri in 2010 de 16,2 miliarde de dolari, reteaua are peste 36.500 de unitati in 101 de tari.