Alexandrina Hristov va lansa pe 20 octombrie, la Sala Palatului, cel de-al doilea album.

Va fi un album total diferit de primul, atat ca stil, cat si ca mesaj", spune artista. Albumul va include acorduri de harpa, violoncel, flaut, contrabas si multe sunete ambientale. "Voi pastra si pianul, instrumental meu de suflet, dar cu mici influente (de exemplu electronice sau ambientale)", adauga Alexandrina.
Albumul este conceput ca o poveste si reprezinta exact ceea ce sunt eu acum. Initial s-a dorit să includa 23 de piese, apoi s-a  ramas la 19. "Unele dintre ele sunt deja cunoscute publicului, doar ca nu au fost inregistrate in studio. Piesele vechi sunt scrise acum 10 ani si cumva, nu mi se mai potrivesc. In afara unei piese în limba rusa, toate melodiile sunt in romaneste”, a declarat artista pentru Income.
Primul album al Alexandrinei ”Om de lut” a fost lansat în 2009 si a fost inregistrat in Timisoara. ”De productia sa muzicala s-au ocupat Gabriel Almasi si Petre Ionutescu. "Om de lut" a sunat in modul in care m-au văzut ei pe mine, de unde si abordarea mai multor genuri, de la jazz, la pop, la funk”, conchide artista.

Mai multe detalii despre Alexandrina Hristov gasiti in cel mai nou numar al revistei Income Magazine.