Creditele fara garantii de la UniCredit Tiriac Bank destinate clientilor persoane fizice sunt mai usor de obtinut, ca urmare a simplificarii procedurii de acordare. Totodata, banca a redus dobanzile cu pana la 4,9 puncte procentuale, potrivit unui anunt de astazi al institutiei.

Creditele pentru nevoi personale fara garantii si creditele de consum sunt oferite de UniCredit Consumer Financing prin intermediul a 221 de sucursale UniCredit Tiriac Bank si 24 de agentii Metro. Nu sunt necesare nici fisa fiscala, nici cartea de munca, iar venitul minim acceptat a fost redus la 400 lei pentru creditul pentru nevoi personale negarantat si la 350 de lei pentru creditul de consum Metro.

Astfel, clientii persoane fizice pot obtine pana la 20.000 euro pentru o perioada de maximum 10 ani, in conditii simplificate, respectiv pe baza unui document de identitate si a unei dovezi a veniturilor, sau doar a fluturasului de salariu la imprumutul pentru Orice Expres.

Dobanzile la Creditul pentru Orice fara ipoteca au fost reduse astfel: cele variabile se incadreaza in prezent intre 14,2% si 15,2% la lei si 16,65% si 18,65% pentru euro, in timp ce ratele fixe sunt cuprinse intre 17% si 20,5% pentru lei si 18,5%-23% la euro.