Ploiesti Shopping City, cel mai mare mall regional din zona de sud a României din afara Capitalei, dezvoltat pe o suprafaţă închiriabilă de 55.000 mp, anunţă închirierea completă a zonei de food court şi ocuparea în totalitate a zonei de distracţie pentru copii.

Zona de food court reuneşte unele dintre cele mai cunoscute fast food-uri, restaurante şi cafenele din România precum KFC şi Pizza Hut (specific american), Quasi Pronti şi La Cucina (specific italian), Dim Sum şi Asia Food Company (bucătăria chinezească şi japoneză), Best of (specific oriental), Beirut (bucătăria libaneză) şi Fishbone (restaurant cu specific pescăresc).
Patiseria Paul aduce plăcerea mâncărurilor cu specific franţuzesc şi este completat în mod armonios de cafenele precum Nescafe, Coffeol şi Segafredo.

Totodata, prin parteneriatul cu Gymboland, cel mai mare şi mai inovativ concept de loc de joacă din România, Ploieşti Shopping City va oferi copiilor multiple modalităţi de distracţie şi va crea un spaţiu special, dedicat familiilor. Un alt plus adus de Ploieşti Shopping City în materie de distracţie este terasa exterioară a mall-ului, acolo unde, pe o suprafaţă de 450 mp, va fi amenajat pe timpul iernii un patinoar în aer liber.

Ploieşti Shopping City va deveni astfel, din 15 noiembrie, cea mai mare şi atractivă destinaţie de cumpărături şi de petrecere a timpului liber din întreaga regiune. Centrul comercial este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI), printr-o investitie de aprox. 65 milioane de euro.