Viata personala a presedintelui rus, Vladimir Putin, a fost intotdeauna invaluita in mister, toate informatiile aparute in presa fiind pe surse si din auzite, liderul de la Kremlin refuzand mereu sa ofere detalii legate de sotie sau cele doua fiice ale sale.


Nu este, prin urmare, intamplator ca subiectul s-a aflat deseori in centrul speculatiilor de tot felul. Iata de ce vestea, potrivit careia Maria, una dintre fiicele sefului statului rus, ar fi dat nastere unui baietel intr-un spital privat din Bulgaria este privita de presa rusa cu oarecare rezerva.

Site-ul bulgares btvnews.bg sustine, totusi, ca nepotul lui Putin s-ar fi nascut prin cezariana si ca proaspatul bunic si-ar fi vizitat deja fiica la spital. Tot btvnews.bg afirma ca presa rusa, care a preluat imediat informatia, ar fi fost sfatuita, nu se spune de cine, sa nu o difuzeze.

Jurnalistii bulgari precizeaza ca mama si copilul se simt bine. Cei doi s-ar afla intr-o rezerva situata la ultimul etaj al spitalului unde s-a produs evenimentul, astfel incat ziaristii si, in special, fotoreporterii sa nu poata ajunge la fiica presedintelui rus. Btvnews.bg mentioneaza, totodata, ca, dupa toate probabilitatile, nepotul lui Putin va primi numele bunicului, Vladimir.