Wizz Air introduce, din aprilie 2013, o nouă rută între Târgu Mureş şi Memmingen/Munchen Vest, în sudul Germaniei, informează, joi, compania.


Această rută nouă va genera în primul an 30.000 de pasageri, va creşte la nouă rutele low cost din Târgu Mureş şi va ajuta în susţinerea unui total de 300 de locuri de muncă în regiune.

Cursele vor opera de luni până vineri, la preţuri ce pornesc de la 73 de lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, reprezentanţii Wizz Air aşteptându-se ca tarifele mici să contribuie la succesul acestei rute.

Într-un moment în care pasagerii trebuie să evite companiile aeriene care practică tarife mari, din cauza recesiunii, Wizz Air continuă să dezvolte turismul, piaţa locurilor de muncă, implementând tarife mici şi adăugând noi rute din şi spre România, se menţionează într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, Memmingen este o poartă importantă spre Munchen şi Stuttgart, lucru ce va face această rută populară printre oamenii de afaceri şi profesioniştii care locuiesc peste graniţe. Regiunile apropiate, Allgau, Bavaria şi Alpii Germani sunt unele dintre cele mai populare destinaţii de călătorii pentru familii şi pentru ski din Germania, iar tarifele scăzute Wizz Air vor face această rută accesibilă pentru un număr din ce în ce mai mare de români aflaţi în căutare de destinaţii captivante. Pentru a sărbători lansarea acestei noi rute, biletele Wizz Air de la Târgu Mureş spre Memmingen/Munchen Vest sunt disponibile deja la vânzare pe wizzair.com.