Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low fare - low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est lansează o promoţie de o zi, reducând cu 15% tarifele pentru toate zborurile rezervate miercuri, a anuntat compania intr-un comunicat. 


Pasagerii care vor rezerva bilete pentru cele peste 75 de destinaţii (57 de rute din România) vor beneficia de discount-ul de 15%, bucurându-se astfel de tarife şi mai accesibile. Această promoţie de 15% continuă succesul ofertei speciale pentru membrii Wizz Xclusive Club şi este acum disponibilă, pentru o zi, tuturor pasagerilor.

'Promoţia de 15% Wizz Air va oferi tuturor pasagerilor tarife şi mai accesibile, încât să poată beneficia de aceleaşi discount-uri oferite ocazional membrilor Wizz Xclusive Club. Îi îndemnăm pe vânătorii de chilipiruri şi pe cei atenţi la cheltuieli să rezerve repede pentru că promoţia de primăvară de 15% se va încheia la miezul nopţii de 5 septembrie' a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Reducerea se aplică tarifelor zborurilor, incluzând taxele, şi este valabilă doar pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică serviciilor suplimentare (cum ar fi taxa de bagaj) şi taxei de rezervare. Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, cu 249 de rute, făcând legătura cu 78 de destinaţii din 28 de ţări.