Inainte sa-l fure somnul, el urma să realizeze un transfer de 64,2 de euro, dar, prins in plasa Mosului Ene, mâinile i-au căzut pe tastatură si a apasat, fara sa-si dea seama, pe butonul '2'. Astfel, a rezultat un transfer de 222222222,22 de euro. Eroarea a fost descoperită la scurt timp şi corectată. Potrivit presei germane, incidentul a avut loc in luna aprilie 2012 într-o filială a unei bănci din Frankfurt. Nu se precizeaza despre ce bancă este vorba.

În urma acestui incident, a fost concediată o funcţionară a băncii, care avea responsabilitatea să verifice operaţiunile de transfer. Femeia, care lucrează la această bancă din 1986, s-a adresat tribunalului pentru litigii în muncă, insistând că transferul financiar a fost aprobat din greşeală şi nu cu rea intenţie.

Tribunalul a efectuat verificări, stabilind că în ziua accidentului aceasta a monitorizat mai mult de 800 de operaţiuni, fiecare în puţin peste o secundă. La 10 iunie, justiţia a declarat concedierea ei ca fiind ilegală şi a dispus restabilirea funcţionarei în postul avut înainte. În 2009, un cuplu din Noua Zeelandă a început să se ascundă după ce o bancă a transferat, din greşeală, în contul său aproximativ 6 milioane de dolari.