El povesteşte că a crezut la început că este o păcăleală de 1 aprilie. Suma - a treia ca mărime în Franţa şi a cincea din Europa din istoria loteriei Euro Millions - îl plasează pe tatăl de familie din Seine-et-Marne pe locul al 257-lea între bogaţii din Hexagon. Potrivit loteriei franceze, câştigătorul a ţinut ca anunţul să fie făcut doar după 60 de zile.

Cu o zi înainte de extragere, bărbatul, care a jucat prima oară la Euro Millions, a auzit la radio că potul la tragerea de vineri depăşeşte 130 milioane de euro. S-a oprit la un punct de vânzare şi a luat un bilet de 2 euro în sistem flash (nu el a ales numerele, ci o maşină). Cu două zile înainte de 1 aprilie şi-a verificat biletul. 'Am crezut că este păcăleală de 1 aprilie; am verificat numerele toată noaptea', spune el. 'În familia noastră este greu să realizăm ce înseamnă acest lucru fiindcă suma de 132 milioane este prea mare', adaugă câştigătorul.

Bărbatul a început să muncească de tânăr şi a 'făcut totul singur, cu multă greutate'. El se declară 'mulţumit pentru copiii săi şi generaţiile următoare'. Câştigătorul a calculat că va plăti impozite de 9.000 euro pe zi, dar spune că nu intenţionează să se mute în străinătate din motive fiscale. Printre lucrurile pe care vrea să le facă cu banii se numără o donaţie pentru cercetările în domeniul cancerului, cumpărarea unei maşini de producţie franceză cu cutie automată, o călătorie la Paris, poate cu oprire în Piaţa Vendome, recunoscută pentru magazinele de bijuterii şi, mai presus de toate, 'să rămânem noi înşine', după cum spune câştigătorul celor 132 milioane de euro.