Gazda evenimentului a fost chiar designerul italian, care nu a venit singur, ci însoţit de una dintre cele mai frumoase femei din lume Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, potrivit Antena 3.

Celebrul creator italian a ţinut să vină personal în România pentru a lansa primul magazin al brandului din ţara noastră.

"Am avut la Bucureşti poate una dintre cele mai mari iubiri din viaţa mea.  (..) Pentru că Bucureştiul are femei minunate, şi am vorbit cu o doamnă din Bucureşti care mi-a zis că pot deschide un magazin în Bucureşti, într-un loc potrivit şi am acceptat imediat pentru că era ca şi cum m-aş fi întors în amintirile mele cele mai frumoase. Ştii, sunt unicul designer care iubeşte feminitatea!  Şi deci Bucureşti era un oraş foarte important pentru mine", le-a spus celebrul designer jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

Invitata specială a serii a fost Irina Shayk, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo. Modelul i-a fermecat pe toţi cei prezenţi la eveniment.

"Cum am intrat în magazin, eram: wow, uită-te la femeile astea frumoase! Toate erau îmbrăcate în rochii Roberto Cavalli. E foarte drăguţ. Roberto Cavalli este unul dintre designerii care adoră să îmbrace o femeie frumoasă, o femeie de succes", a spus aceasta.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Ilie Năstase, Cătălin Botezatu, Andreea Raicu, Nicoleta Luciu,  Ada Condeescu şi Mihai Albu.

Magazinul a fost deschis in galeria The Grand Avenue din cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott Bucuresti.

 

Deşi magazinul este deschis din luna decembrie, Roberto Cavalli a decis să „boteze” locul abia în aprilie, după ce a reclamat diverse probleme de sănătate în ultima vreme.