Bobbi Kristina a fost găsită inconştientă în cada din locuinţa ei pe 31 ianuarie, iar poliţia a apreciat ca tanara a stat sub apă între 2 şi 5 minute. Paramedicii au reusit să o resusciteze, dar ulterior medicii au decis sa o plaseze în comă indusă. La spital pacienta s-a aflat sub monitorizare permanentă.

În cele din urmă, Pat Houston şi Bobby - co-tutorii lui Bobbi Kristina - au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele. A fost unul dintre rarele momente când Houston şi Brown au căzut de acord după ce, de-a lungul perioadei de spitalizare, s-au luptat asupra stării lui BK, a comentat presa americana specializata în viaţa celebrităţilor.

Nici acum nu se ştie clar ce s-a întâmplat cu unica fiică a regretatei cântăreţe şi nici dacă a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, după cum a speculat media americană, de consumul de alcool sau droguri. A fost luată în considerare şi varianta crimei.

În orice caz, prietenul ei, Nick Gordon, ar fi prima persoană suspectată. Poliţia a declarat că erau vânătăi pe faţa şi corpul lui Bobbi Kristina, după ce Gordon şi un prieten, Max Lomas, au găsit-o în cadă.

Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri în 2012, în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel