"Am mai mulți bani decât am nevoie. Asta e sigur. Când se transformă însă în lăcomie? Există oare un punct de la care poți spune că ai destui și să împarți restul de bani celor care au nevoie? Sunt puțin rușinat și mă simt oarecum inconfortabil cu banii mei. Oare ce efect vor avea acești bani asupra copiilor mei când vor fi mai mari?", s-a întrebat actorul.

Actorul australian în vârstă de 44 de ani, care are un băiat, Oscar, 13 ani și o fiică de 8 ani, Ava, alături de soția sa, Deborra-Lee Furness, a jucat în numeroase filme dar a precizat că abia recent a început să se simtă ca un actor "adevărat", odată cu nominalizarea la Oscar pentru rolul din musicalul 'Les Miserables'.

După ce a primit nominalizarea, Jackman a participat la o cină cu alți actori nominalizați, printre care Daniel Day-Lewis, Robert DeNiro, Tommy Lee Jones, Alan Arkin și Joaquin Phoenix. "În primele 15 minute atmosfera a fost destul de stânjenitoare, însă după vreo două beri și câteva pahare de vin toată lumea s-a relaxat iar acea cină a devenit ceva ce nu voi putea uita vreodată", a mai povestit el, scrie Agerpres in pagina electronica.