Pentru simplul motiv ca reprezentantii altor civilizatii se afla, deocamdata, in stare de anabioza. Dar, sustine expertul Agentiei spatiale a SUA, va veni un moment cand ei vor iesi din aceasta stare si vor duce o viata normal, printre oameni.

In opinia astronautului american motivul care ii va determina pe extraterestrii sa se "trezeasca" va fi sfarsitul lumii, apocalipsa, care, spune Chiao, se va propuce peste aproximativ 200 de ani.

Specialistul NASA recunoaste ca semnele prezentei extraterestrilor a simtit-o pe Pamant, iar dupa ce a fost trimis in spatiu, banuielile lui au primit confirmare definitiva.

Intre timp, ufologul Mark Sawalha declara ca extraterestrii isi procura materii prime de pe Luna. Este concluzia la care expertul finlandez a a ajuns analizand fotografiile facute de NASA pe suprafata satelitului natural al Terrei.

Pe una dintre acestea apare ceva care, in opinia ufologului, reprezinta antena bazei amenajata de extraterestrii pe Luna pentru a dobandi de aici minereurile necesare.

Sawalha merge mai departe si sustine ca NASA stie de existenta acestei baze, dar ca pastreaza secretul pentru a nu agita spiritele la nivelul opiniei publice.