Top 3 cele mai scumpe vacanţe achiziţionate de români in 2014
Cele mai scumpe vacanțe vândute în cadrul agenției anul trecut, au fost în zone precum America, Maldive sau Ecuador și au depășit 25.000 euro. Pachetele au inclus vacanțe personalizate, create la cerere pentru clienții agenției.


• 31.000 euro - circuit în SUA care a combinat Coasta de Vest și Coasta de Est (o familie cu 2 adulți și 2 copii, zboruri de linie la clasa business cu toate taxele incluse, hoteluri de 5 stele);
• 28.000 euro -  circuit de o lună în Africa pentru 2 adulți (Namibia, Africa de Sud, Botswana, Zambia, Kenya, Tanzania și Uganda)
• 25.000 euro - circuit de 20 zile în Ecuador & Galapagos și Columbia (3 adulți, zboruri de linie la clasă economy cu toate taxele incluse, hoteluri de 4 stele).
 
Profilul românului amator de vacanţe exotice
Turiștii români care aleg destinațiile exotice au vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani și fac parte din middle și top management sau sunt antreprenori, cele mai întâlnite profesii fiind de avocat sau medic. Aceștia au un venit mediu spre high, între 1.000 și 3.000 de euro pe luna, și preferă să meargă în concedii de două ori pe an, în sezonul de vară și de iarnă. De cele mai multe ori astfel de excursii se fac în cuplu sau în familie.