Utilizatorii Facebook vor putea de acum înainte să desemneze dintre prietenii lor, dintr-un meniu dedicat, o listă de "contacte de încredere", reprezentând persoane apropiate pe care pot să le contacteze în afara reţelei, prin telefon sau în persoană. Fiecare dintre ele va putea în acest caz să primească un cod de securitate. Trei astfel de coduri vor fi necesare pentru accesarea contului.

"Prin aceste contacte de încredere, nu mai avem nevoie să ne amintim răspunsul la întrebarea de securitate sau să întocmim formulare lungi online pentru a ne dovedi identităţile", se afirmă într-un comunicat oficial postat pe unul dintre blogurile Facebook."Trebuie doar să îţi suni contactele de încredere şi să le spui că ai nevoie de ajutor pentru a-ţi recupera accesul la contul tău", au adăugat reprezentanţii companiei Facebook.

Numărul utilizatorilor Facebook a crescut cu 23% în ultimele 12 luni, la 1,11 miliarde, dintre care 68%, sau 751 milioane, accesează serviciile reţelei de pe dispozitive mobile, cu 54% mai mulţi decât la începutul anului trecut, noteaza Mediafax in pagina electronica.

Citeste si 

Decizie importanta luata de Google. Se va introduce un serviciu cu plata

Două dintre cele mai mari site-uri de torrente ar putea fi interzise intr-un stat din UE

Profetiile lui Nikola Tesla despre razboaie, diete si roboti

Povestea oligarhului rus, care a investit 100 mil. dolari in Apple