Fata de precedentul chestionar al celor doua institutii de media, distanta dintre cei doi adversari a crescut de la trei la cinci procente in favoarea lui Hillary Clinton.

In ceea ce-l priveste pe Trump, pretendentul republican a fost scos de urgenţă de pe scenă de bodyguarzi, în timpul unui miting electoral desfasurat sambata seara la Reno, în statul Nevada.

Două gărzi de corp l-au prins pe Trump de umeri şi l-au dus rapid în culise, în timp ce alţi agenţi au sărit pe un bărbat aflat in primul rând al publicului. Ulterior, acesta a fost îndepărtat sub escorta poliţiei, cu mâinile la spate.

Dupa cateva minute, Trump a revenit pe scenă, continuandu-si discursul, în uralele mulţimii. "Nu vom fi opriţi niciodată", a spus el. "Nimeni n-a spus că va fi uşor. Vreau să mulţumesc Secret Service".

Într-un comunicat publicat imediat după incident, şi stafful său de campanie a mulţumit Secret Service (serviciul care răspunde şi de securitatea preşedintelui SUA şi care asigură protecţia candidaţilor la preşedinţie) şi forţelor de ordine ale oraşului Reno şi ale statului Nevada pentru "reacţia rapidă şi profesionistă", precum şi "miilor de oameni prezenţi, pentru susţinerea incredibilă".