Relatiile de familie dintre staruri sunt dificil de gestionat. Presiunea mediatica, pe de o parte si frecventele deplasari ale vedetelor pot ingreuna consolidarea povestii de dragoste care a unit, initial, un cuplu. 

In cazul lui Boyonce se pare ca totul se reduce la speculatii. Oricum, Queen B a aparut foarte fericita insotita de fiica, Blue Ivy si sotul ei. In plus, tatal cantaretei a declarat ca nu este vorba decat de o miscare de marketing.

In schimb, Justin si Jessica par sa se confrunte cu probleme reale. Cel putin asa reiese din relatarile presei de scandal. Citand intotdeauna "surse din anturajul" celor doi, ziarele sustin ca relatia celor doi scartaie rau.

Spre exemplu, la Paris, actorul a fost fotografiat in timp ce flirta cu doua tinere intr-un bar din capitala franceza. Publicate in revista Heat World, imaginile au turnat gaz pe foc. Un martor a afirmat chiar ca Justin "ar fi fost foarte apropiat" de una dintre cele doua tinere.

"Au ras si au dansat impreuna timp de aproape trei ore", a adaugat indiscretul. In acest context, revista OK! a publicat declaratia unui apropiat al Jessicai Biel, potrivit careia artista nu ar mai avea incredere in sotul ei.

"Spune ca nu a inselat-o, dar ea este sceptica. Jessica vrea sa stie ce ar putea folosi impotriva lui in fata judecatorului in cazul unui divort". Dupa o astfel de dezvaluire, presa mondena a vorbit imediat de un divort de 200 de milioane de dolari!