De fapt, ruptura dintre cei doi nu s-a produs acum. Zvonurile privind problemele aparute in familia vedetei hollywoodiene au circulat de la inceputul anului, fara prea multa convingere insa. Dar, in aprilie, cand Dina Ruiz, jurnalista de succes si om de televiziune, a fost internata de urgenta de seful ei la o clinica specializata in tratarea depresiilor severe din Arizona, iar Clint Eastwood se afla la festivalul de film Tribacca, de la New York, toti au inteles ca speculatiile ascundeau un sambure de adevar.

Se pare ca, de atunci, Clint si Dina, nu au mai trait separat. Totusi, actorul refuza sa abordeze subiectul in fata presei. „Nu stiu nimic”, a asigurat managerul vedetei. „Clint s-a indragostit de Dina in urma cu foarte multi ani si este vorba de o despartire amiabila”, a declarat un apropiat al cuplului.

Casatoriti in 1996, cei doi sunt parintii unei adolescente, Morgan, nascuta in acelasi an. Alaturi de sora sa vitrega Francesca, ea participa la un reality-show condus de Dina si intitulat Mrs. Eastwood & Company. De mentionat ca in ultimele doua saptamani si-au anuntat divorturi alte doua cupluri celebre in lumea cinematografiei mondiale: Vincent Cassel si Monica Bellucci, Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones.