În cadrul unui interviu acordat blogului fifiştie, Ana povestea amuzată despre ce face ea la restaurant zi de zi: “Ar fi mai uşor să îţi spun ce nu fac. Nu gătesc. În rest, le fac pe toate, de la gestionarea veniturilor, la coordonarea personalului,  la  aprovizionare,  la  negocierea  şi  încheierea  contractelor,  angajări…când e necesar fac şi curat, iau comenzi, debarasez, mă pot numi omul-orchestră”.

Ana a vorbit deschis şi despre divorţul prin care a trecut: „Cu siguranţă, în momentul în care hotărăşti să faci pasul ăsta, începi o viaţă nouă. Din momentul ăla. Iar dacă tu eşti cel care preia iniţiativa în sensul ăsta, viaţa după divorţ nu poate fi decât mult mai buna. Eu am divorţat pentru că nu mă mai regaseam în poveste”, dar şi despre sfaturile primite de la mama ei: „Eu am fost crescută de părinţii mei către familie, căsătorie, copii. Mama îmi spunea că trebuie să asculţi de bărbat, eşti femeie măritată acum! Şi mi-am dat seama că eu nu pot să stau la cratiţă, să îmi pun cenuşă în cap şi să aştept totul de la el”.

”Chiar  dacă îi  place  foarte  mult  meseria  de  manager,  televiziunea rămâne prima dragoste, aşa că Ana Maria are planuri mari: „Am făcut Intact Media Academy după şapte ani de tv, pentru că am avut un moment în care mi-am dat seama că eu am dat frumos la tv, dar îmi doresc mai mult de atât.”, a mărturisit frumoasa prezentatoare în cadrul interviului.