În ultimii 20 ani, Ana Maria Mihăescu a condus misiunea Corporaţiei Financiare Internaţionale din România, divizie a Băncii Mondiale şi cel mai mare finanţator al sectorului privat în ţările emergente. În perioada 2011 - 2016, Ana Maria Mihăescu a avut rol decizional în ceea ce priveşte proiectele IFC din mai multe ţări euro­pene, inclusiv Ro­mânia. Anterior a ocupat funcţii de top management în sectorul bancar.

 

Începând din anul 2016, face parte din Consiliul de Supravechere Raiffeisen Bank ocupând funcţia de membru independent, pentru un mandat de 4 ani.

 

Totodată, Mihaela-Gabriela Cristescu s-a retras din Consiliul de Administrație MedLife, depunându-și demisia în data de 31 august 2017. Mihaela-Gabriela Cristescu este membru în Consiliul de Administraţie MedLife din 2006, fiind și fondatorul Societății. 

Consiliul de Administraţie MedLife este format, în acest moment, din 6 membri. Acţionarii MedLife urmează să supună la vot, în următoarea Adunare Generală Ordinara a Acţionarilor, numirea noului membru din Consiliul de Administraţie al companiei.