Activitatea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) poate fi urmărită şi pe pagina/contul de Twitter @anafromania, unde vor fi postate anunţurile şi comunicatele de presă, anunţă instituţia printr-un comunicat. Potrivit documentului, informatii despre activitatea ANAF sunt disponibile şi pe pagina de Facebook: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - ANAF unde, în fiecare zi de miercuri, sunt organizate sesiuni de îndrumare şi asistenţă a contribuabililor pe teme de fiscalitate.

"Cine cunoaşte cu adevărat ce înseamnă activitatea ANAF ştie ca ANAF nu poate finaliza aceasta reformă din poziţia de ruda săracă a MFP, aflata la discreţia decizională a funcţionarilor din minister", a spus şeful Fiscului într-o  postarea pe Facebook.

La rândul său, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat că reorganizarea ANAF, ca instituţie de sine stătătoare, este normală şi este bine să aibă mai multă independenţă. În opinia acestuia, desemnarea celor din board-ul de conducere trebuie să se facă într-un mod transparent şi pe criterii profesionale.